Et fleksibelt og effektivt adgangssystem
Vi har adgangssystemet der kan integreres med andre systemer som fx tyverialarm, lønsystem, personaledatabase, ID-kortsystemer, komme- og gåregistrering, tidsregistrering, kantinesystemer, områdevisning, lysstyring mv. Det er kun »læserne« ved dørene, der afgør hvilken teknologi, der kan
anvendes til fx magnetkort, chipkort, berøringsfri, bil-brikker, radio-håndsendere, fingeraftrykslæsere eller irislæsere.
UniLock-systemet kan fx varetage al brugerstyring af tyverialarmen. Den fulde integration til tyverialarmen medfører, at brugeren ikke behøver at anvende tyverialarmens betjeningspanel. Når brugeren har adgang i et bestemt tidsrum, vil adgangskontrollen frakoble tyverialarmen i det område, som brugeren har adgang til.

Systemet er fuldt skalerbart
– lige fra en enkelt dør og der er ingen øvre grænse for antal personer, døre og lokaliteter i systemet. UniLock anvendes fx i installationer med over 47.000 personer, over 2.000 døre og over 1.200 lokaliteter.
Produkterne er ”langtidsholdbare” og kan leveres mindst 10-20 år ud i fremtiden, og der kan ydes service på alle produkter uanset alder.

Brug kort eller telefonen som nøgle...
Sygesikringskortet kan anvendes til fx genbrugspladser og containerpladser, hvor det ønskes kun at give adgang for kommunens egne borgere.

Brug Dankortet eller andre betalingskort til fx bankens lobby med hæveautomat eller parkeringspladsen, hvor det kun ønskes at banken kunder har adgang.

Lås op med din mobiltelf. Telefonnummer-læser er en GSM modtager, som aflæser en opkalders telefonnummer og videresender dette som nøgle. Ring op eller send en tom SMS og dit telefonnummer aflæses og anvendes som din nøgle.

– eller bilens nummerplade
Nummerplade-genkendelse anvendes i kontrol-punkter, hvor der ønskes en let og hurtig registrering af køretøjer. Denne registrering kan så danne basis for adgangskontrol, rutekontrol, visitation, parkeringsanlæg mv.
Ved blot at indtaste køretøjets registreringsnummer og adgangsrettighederne, gives der automatisk adgang, når kameraet registrerer køretøjet.

– eller husk koden...
Kodelåsen bruges når der ikke er brug for et adgangskontrolsystem, men man gerne vil være fri for nøglelåse, for at give en nem adgangsløsning for medarbejdere eller beboere.