Aut. El-installatør og godkendt til tyverisikring
Vi løser alle typer opgaver indenfor el-installation lige fra installation af nye anlæg, fejlfinding, reparationer og udvidelser. Som forsikringsgodkendt sikringsfirma løser vi alle opgaver, på alle sikringsniveauer.

En fleksibel samarbejdspartner...
Uanset om det et lille tyverisikringsanlæg til privatboligen eller om det er total-sikring med videoovervågning, gittersikring, elektroniske alarmsystemer, tågesikring, adgangskontrol og meget mere – så har vi altid den klare holdning, at løsningen skal være optimal til opgaven.

Det handler meget om know-how...
Det er naturligvis altid den letteste løsning bare at installere et nyt komplet anlæg - men, det er ikke altid nødvendigt. Derfor har vi erfarne og kompetente teknikere, der kan få forskellige systemer til ”at spille sammen”. Det sparer vores kunder mange penge på.

Vi løser opgaverne sikkert og hurtigt...
Når du har taget beslutningen om, at det er tid til at få et sikkerhedstjek eller installere et nyt tyverisikringsanlæg, adgangssystem eller en effektiv tv-overvågning, så skal du bare ringe direkte til Scheibel på 4025 7070 og aftale et møde, der passer lige ind i din kalender.